Gntm Αποχωρηση : GNTM: Η Μικαέλα τώρα δίνει στεγνά τη Μέγκι -«Μου έβαζε : Από εκεί ένα μοντέλο αποχώρησε από το .

Ο γιώργος καράβας σχολίασε την αποχώρηση της βίκυς καγιά από το gntm και υπογράμμισε ότι θα του λείψει πολύ. Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Καλεσμένη στο «breakfast@star» βρέθηκε το πρωί της δευτέρας 27/9 η ζενεβιέβ μαζαρί. Gntm 3 | αποχώρηση με κλάματα. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα gntm.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα gntm. GNTM: Η αποχώρηση του μεγάλου φαβορί - Και τώρα τι θα
GNTM: Η αποχώρηση του μεγάλου φαβορί - Και τώρα τι θα from www.mivida.gr
Καλεσμένη στο «breakfast@star» βρέθηκε το πρωί της δευτέρας 27/9 η ζενεβιέβ μαζαρί. Ο γιώργος καράβας σχολίασε την αποχώρηση της βίκυς καγιά από το gntm και υπογράμμισε ότι θα του λείψει πολύ. Η αγαπημένη κριτής και art director του greece's next . Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Η τελική τετράδα στο gntm καθώς χθες βράδυ οι πέντε παίκτες του ημιτελικού ολοκλήρωσαν τη νέα δοκιμασία. Στο gntm 4 έρχεται για να πετύχει το μεγάλο του όνειρο: Η πρώτη αποχώρηση από το gntm 4 είναι γεγονός. Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του θοδωρή και της ιωάννας αλλά και του γιάννη .

Η πρώτη αποχώρηση από το gntm 4 είναι γεγονός.

Gntm 3 | αποχώρηση με κλάματα. Η πρώτη αποχώρηση από το gntm 4 είναι γεγονός. Από εκεί ένα μοντέλο αποχώρησε από το . Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα gntm. Κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00. Έχουν δικαίωμα ψήφου και τη δύναμη να «σώσουν» ένα υποψήφιο προς αποχώρηση. Καλεσμένη στο «breakfast@star» βρέθηκε το πρωί της δευτέρας 27/9 η ζενεβιέβ μαζαρί. Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του θοδωρή και της ιωάννας αλλά και του γιάννη . Η αγαπημένη κριτής και art director του greece's next . Στο gntm 4 έρχεται για να πετύχει το μεγάλο του όνειρο: Ο ιάσονας λάιος μίλησε για την οικειοθελή αποχώρησή του. Η τελική τετράδα στο gntm καθώς χθες βράδυ οι πέντε παίκτες του ημιτελικού ολοκλήρωσαν τη νέα δοκιμασία. Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Από εκεί ένα μοντέλο αποχώρησε από το . Κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00. Οι χειρότερες λήψεις για ακόμα μια φορά ήταν γυναικείες. Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του θοδωρή και της ιωάννας αλλά και του γιάννη .

Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. GNTM 3: Τα κλάματα, οι φωνές και η απρόσμενη αποχώρηση
GNTM 3: Τα κλάματα, οι φωνές και η απρόσμενη αποχώρηση from queen.bbend.net
Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του θοδωρή και της ιωάννας αλλά και του γιάννη . Ο γιώργος καράβας σχολίασε την αποχώρηση της βίκυς καγιά από το gntm και υπογράμμισε ότι θα του λείψει πολύ. Καλεσμένη στο «breakfast@star» βρέθηκε το πρωί της δευτέρας 27/9 η ζενεβιέβ μαζαρί. Ο ιάσονας λάιος μίλησε για την οικειοθελή αποχώρησή του. Μετά από την επιλογή των 20 παικτών του gntm 4 σήμερα η πρώτη αποχώρηση για ένα από τα μοντέλα του ριάλιτι μόδας του star. Η τελική τετράδα στο gntm καθώς χθες βράδυ οι πέντε παίκτες του ημιτελικού ολοκλήρωσαν τη νέα δοκιμασία. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα gntm. Gntm 3 | αποχώρηση με κλάματα.

Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00. Από εκεί ένα μοντέλο αποχώρησε από το . Μετά από την επιλογή των 20 παικτών του gntm 4 σήμερα η πρώτη αποχώρηση για ένα από τα μοντέλα του ριάλιτι μόδας του star. Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του θοδωρή και της ιωάννας αλλά και του γιάννη . Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα gntm. Η αγαπημένη κριτής και art director του greece's next . Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Η πρώτη αποχώρηση από το gntm 4 είναι γεγονός. Οι χειρότερες λήψεις για ακόμα μια φορά ήταν γυναικείες. Στο gntm 4 έρχεται για να πετύχει το μεγάλο του όνειρο: Η τελική τετράδα στο gntm καθώς χθες βράδυ οι πέντε παίκτες του ημιτελικού ολοκλήρωσαν τη νέα δοκιμασία. Ο γιώργος καράβας σχολίασε την αποχώρηση της βίκυς καγιά από το gntm και υπογράμμισε ότι θα του λείψει πολύ. Ο ιάσονας λάιος μίλησε για την οικειοθελή αποχώρησή του.

Οι χειρότερες λήψεις για ακόμα μια φορά ήταν γυναικείες. Μετά από την επιλογή των 20 παικτών του gntm 4 σήμερα η πρώτη αποχώρηση για ένα από τα μοντέλα του ριάλιτι μόδας του star. Κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00. Καλεσμένη στο «breakfast@star» βρέθηκε το πρωί της δευτέρας 27/9 η ζενεβιέβ μαζαρί. Ο ιάσονας λάιος μίλησε για την οικειοθελή αποχώρησή του.

Κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00. GNTM: Η Μικαέλα τώρα δίνει στεγνά τη Μέγκι -«Μου έβαζε
GNTM: Η Μικαέλα τώρα δίνει στεγνά τη Μέγκι -«Μου έβαζε from www.iefimerida.gr
Έχουν δικαίωμα ψήφου και τη δύναμη να «σώσουν» ένα υποψήφιο προς αποχώρηση. Στο gntm 4 έρχεται για να πετύχει το μεγάλο του όνειρο: Από εκεί ένα μοντέλο αποχώρησε από το . Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του θοδωρή και της ιωάννας αλλά και του γιάννη . Καλεσμένη στο «breakfast@star» βρέθηκε το πρωί της δευτέρας 27/9 η ζενεβιέβ μαζαρί. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα gntm. Κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00. Οι χειρότερες λήψεις για ακόμα μια φορά ήταν γυναικείες.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα gntm.

Μετά από την επιλογή των 20 παικτών του gntm 4 σήμερα η πρώτη αποχώρηση για ένα από τα μοντέλα του ριάλιτι μόδας του star. Ο ιάσονας λάιος μίλησε για την οικειοθελή αποχώρησή του. Η αγαπημένη κριτής και art director του greece's next . Από εκεί ένα μοντέλο αποχώρησε από το . Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του θοδωρή και της ιωάννας αλλά και του γιάννη . Gntm 3 | αποχώρηση με κλάματα. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα gntm. Η τελική τετράδα στο gntm καθώς χθες βράδυ οι πέντε παίκτες του ημιτελικού ολοκλήρωσαν τη νέα δοκιμασία. Στο gntm 4 έρχεται για να πετύχει το μεγάλο του όνειρο: Έχουν δικαίωμα ψήφου και τη δύναμη να «σώσουν» ένα υποψήφιο προς αποχώρηση. Η πρώτη αποχώρηση από το gntm 4 είναι γεγονός. Την πρώτη αποχώρηση είχαμε στο gntm με τον θοδωρή και την ιωάννα να έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00.

Gntm Αποχωρηση : GNTM: Η Μικαέλα τώρα δίνει στεγνά τη Μέγκι -«Μου έβαζε : Από εκεί ένα μοντέλο αποχώρησε από το .. Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του θοδωρή και της ιωάννας αλλά και του γιάννη . Η τελική τετράδα στο gntm καθώς χθες βράδυ οι πέντε παίκτες του ημιτελικού ολοκλήρωσαν τη νέα δοκιμασία. Καλεσμένη στο «breakfast@star» βρέθηκε το πρωί της δευτέρας 27/9 η ζενεβιέβ μαζαρί. Ο γιώργος καράβας σχολίασε την αποχώρηση της βίκυς καγιά από το gntm και υπογράμμισε ότι θα του λείψει πολύ. Μετά από την επιλογή των 20 παικτών του gntm 4 σήμερα η πρώτη αποχώρηση για ένα από τα μοντέλα του ριάλιτι μόδας του star.